Despre noicentru

TAC campus este rezultat al parteneriatului dintre membrii unui grup de experţi în îngrijirea persoanelor vârstnice, care conduc deja centre de viață asistată și sanatorii particulare din întreaga  Europă.

nav-icon

Centrul

Centrul este o clădire cu patru nivele, complet renovată, situată chiar în centrul orașului Breaza, desfășurată pe mai mult de 2000 mp, dispunând în plus și de 1500 mp de grădină. La mai puțin de 100 de metri de mers pe jos, rezidenții din campus găsesc splendidul și renumitul parc Brancoveanu.

resize*DSC_0304_mirror

nav-icon

Unitatea de viață asistată

Unitatea de viață asistată, situată la primul etaj al clădirii, dispune de intrare separată și este destinată să găzduiască vârstnicii autonomi. Aceștia sunt vîrstnicii ce se vor putea bucura de compania colegilor și de activitățile recreative organizate special pentru ei, putând să uite de grijile și singurătatea de la domiciliu. Această aripă a clădirii are 9 mici semi-apartamente, cu băi individuale, mobilate la cel mai ridicat nivel de confort. Rezidenții dispun de generoase spații comune și săli pentru activități, inclusiv de o sală pentru fizioterapie, complet echipată. Spațiul este organizat astfel încât să mențină atmosfera de acasă, încurajând interacțiunea socială dintre rezidenți, precum și între aceștia și prietenii sau familiile lor, ce trăiesc neinstituționalizat.

nav-icon

Sanatoriul

Sanatoriul este situat la al doilea și al treilea etaj ale clădirii și are, de asemenea, intrare separată, fiind destinat să-i găzduiască pe vârstnicii fragili, ce au nevoie sporită de servicii și sprijin. Ca și la unitatea de asistență specializată, se depun toate eforturile pentru a menține o atmosferă familială, deși unele elemente ce țin de o instituție medicală sunt în mod inevitabil prezente. Pe fiecare nivel, sunt 11 camere de locuit, precum și spații pentru activități comune. Rezidenții au acces în orice moment la punctul de îngrijire medicală ce dispune de echipament de specialitate.

nav-icon