Filosofia noastrăeinstein

Corpul nostru este “Templul sănătății”, care se sprijină pe coloanele maiestuoase ale Curățeniei și Nutriției. Treptele ce conduc la templu sunt pavate cu exercițiu, soare, o atitudine mentală pozitivă, apă curată și aer curat.

nav-icon


exercising-perfect

Sănătate și exercițiu

Exercițiul este primul pas în promovarea sănătății și longevității, prin sporirea circulației din sistemele limfatic și circulator, ajutând organismul în eliminarea toxinelor. Mai mult decât atât, cercetările au demonstrat că desfășurarea unor asemenea activități măcar de 2-3 ori pe săptămână, timp de 30-45 minute de fiecare dată, conservă tonusul muscular și menține rata metabolică bazală

nav-icon


sunny-day

Sănătate și soare

Energia vibrantă a soarelui este cea mai puternică forță de susținere a vieții. Diferite frecvențe ale acestei energii au diferite efecte biologice asupra stării noastre de spirit, comportamentuuil și vitalității. Lumina este un nutrient crucial pentru o sănătate optimă. Cercetările demonstrează că acest spectru complet de lumină a zilei este necesar pentru a ne stimula sistemul endocrin.

nav-icon


old-lady+old-man

Sănătate și atitudine

Sprijinul emoțional pozitiv are o mare contribuție la starea generală de sănătate. Sistemul imunitar este controlat de mezencefal, adică sistemul limbic, prin timus. Mezencefalul controlează, de asemenea, emoțiile, astfel încât este ușor să vedem cum problemele emoționale nerezolvate pot opri sistemul imunitar.

nav-icon


clear-water-river-alt

Sănătate și apă curată

Apa este a doua cea mai critică cerință a corpului. Multe dureri sunt rezultatul consumului necorespunzător de apă. Organismul nu se poate curăța eficient fără apă adecvată. Adulții au nevoie zilnic de 4-6 pahare de apă purificată, în plus față de alte lichide ingerate.

nav-icon


aer-curat

Sănătate și aer curat

Oxigenul este principalul nutrient de care are nevoie organismul, aproximativ 800 de litri pe zi. Lipsa parțială a oxigenului (hipoxia) va produce în timp probleme majore de sănătate. Mulți oameni petrec perioade mari de timp la interior – până chiar la 80-90% din viață. Din acest motiv, unii experți consideră că mai mulți oameni suferă de efectele poluării aerului din interior, decât de poluarea din aer liber. California Air Resources Board estimează că nivelurile de poluanți din aerul interior sunt cu 25-62% mai mari decât nivelurile din afară și pot pune probleme grave de sănătate.