SoluțiiO instituție bine proiectată, bine gestionată de îngrijire completă poate atenua suferința pacienților și ameliora vina și povara experimentate de familii.

Cunoștințele acumulate în construirea și conducerea centrelor specializate pentru pacienții cu demență este rapid transferabilă către țările vizate. Cunoștințele și procedurile vor fi actualizate și supravegheate de un Consiliu Internațional de Experți în Demență, alcătuit din medici, oameni de știință și profesioniști din domenii conexe. Pentru a asigura același standard înalt de calitate în întreg lanțul de centre, o asistentă medicală calificată în geriatrie și cu experiență în alte discipline paramedicale relevante, precum fizioterapie, nutriție, terapie ocupațională, se deplasează în aceste locații și asigură instruirea personalului local, pe baza POS (Proceduri de Operare Standard) și a nevoilor locale.

Inovația, unicitatea, precum și cooperarea cu centre medicale importante va transforma acest centru în simbol național și în punct de atracție pentru toți cei interesați să contribuie la tratamentul și cercetarea bolii Alzheimer, precum și pentru persoa§nele care au nevoie de îngrijire. Centrul va fi acoperit de cei mai buni experți din domeniul medical și paramedical în îngrijirea demenței – medici specialiști, asistenți medicali, profesori doctori în geriatrie, asistenți sociali, fizioterapeuți și nutriționiști, precum si psihologi cu experiență în terapie ocupațională. Vor fi folosite cele mai recente terapii farmacologice. Instalațiile moderne, personalizate și facute la comandă, un raport ridicat rezidenți/specialiști, precum și multitudinea de activități terapeutice, oferite pe tot parcursul zilei, vor depăși cu mult standardul stabilit de autoritățile de reglementare.

Cele mai recente tratamente disponibile vor fi aplicate în avantajul rezidenților, imediat ce eficacitatea și siguranța acestora a fost demonstrată.

Rezidenții noștri se vor bucura zilnic de activitățile organizate, care includ terapia ocupațională, artă, grădinărit, muzică și dans. Ei vor face plimbări pe aleile sigure ale grădinii din jurul centrului. Dormitoarele și spațiile comune sunt concepute cu grijă și luminos aranjate. Exercițile și fizioterapia fac parte din programul zilnic și la ele participă chiar și cei mai fragili rezidenți. Meniul este planificat și controlat de nutriționistul centrului. Pentru cei cu nevoi speciale de regim alimentar sunt stabilite meniuri personalizate.

nav-icon